CAD Engineering

Van idee tot product

Dankzij onze doorgedreven expertise in CAD Engineering en Parametrisch Freeform Modeling zetten wij uw idee om in een intuïtief 3D model, dat heel vlot aangepast kan worden en waarvan snel varianten kunnen afgeleid worden, evenals afgeleide gereedschappen.

Zo zorgen wij voor een innovatieve productontwikkeling, met oog voor design,kwaliteit en kost!

Optimalisatie van
design voor productie

Alles begint met een concept en alles eindigt met een fysiek product. Waar maken wij het verschil? Met onze jarenlange ervaring en technische vakkennis ondersteunen wij designers om van hun ontwerp een matrijswaardig en innovatief product te maken.

Siemens NX software

SKILLED draagt een Siemens NX Mach 3 industrial design bundle. Deze geavanceerde software maakt het mogelijk om hoog-technische kwaliteit én flexibiliteit te bieden. Met dit veelzijdige platform stroomlijnen wij het proces van ontwerp, over engineering tot productie.

Project Management

Naast onze eigen engineering diensten werken wij nauw samen met ervaren partners, zoals designers, maakbedrijven en kunststof verwerkende bedrijven (spuitgieten, thermoforming, rotatiegieten, …). Voor het volledige project management, van design tot eindproduct, kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een ervaren CAD Engineer, op projectbasis of intern?

Heeft u vragen over onze diensten CAD Engineering en Freeform Modelling?