3D Printing

Van 3D Model tot object

Wij printen uw 3D object op een professionele en innovatieve manier! Met kennis van zaken zoeken wij in functie van uw behoefte naar de juiste oplossing in technologie, materiaal en afwerking.

Evaluatie & Controle

Een concept of 3D model evalueren? Dat kan! Dankzij onze 3D printing service kan SKILLED een sample of testproduct controleren op maakbaarheid. Op deze manier vermijdt u nodeloze kosten én vereenvoudigt u uw productieproces.

Diverse Toepassingen

Uw prototype, maquette of afgewerkt product printen wij in 3D naargelang het gewenste materiaal, design of functie. Wij beschikken hiervoor over een eigen 3D printer. Voor complexere toepassingen doen wij een beroep op professionele partners uit ons netwerk.

Nieuwste Technieken

De mogelijkheden rond 3D printing zijn eindeloos en evolueren razendsnel! Wij zoeken voor elk project naar een gepast proces om het te realiseren. Flexibiliteit en kwaliteit staan hierbij voorop.

Heeft u vragen over onze 3D printing service? Of wenst u uw 3D model op een professionele manier te laten evalueren via 3D printing?