Skip to content

Tupperware

tupperware-2-logo-black-and-white

Cad Engineering voor Tupperware. Producent van kunststofproducten voor huishoudelijk gebruik.

VAN CONCEPT....

Het idee begint bij Tupperware. Er wordt gestart met een designmodel dat bepaalt hoe het product er moet uitzien. Naargelang het project wordt al dan niet ook een tastbaar prototype gemaakt.

... NAAR CAD MODEL

PARAMETRISCH

Om meerdere redenen kan het in een gevorderde projectfase nodig zijn om ingrijpende wijzigingen door te voeren. Soms heeft dat te maken met de inhoud, soms gaat het om een wijziging in het mold concept. Om in een later stadium onnodig tijdverlies of problemen te vermijden, wordt het CAD-model parametrisch opgebouwd. Onze CAD-modellen worden opgeleverd inclusief voorafbepaalde specs: product markings, surface finish, mold volgnummer, sluitvlakken, deelnaden, enz. Daarnaast maken wij steeds een volwaardige 2D-tekening.

EEN GEBRUIKSKLAAR OBJECT

Na finale goedkeuring van het CAD-model wordt de mold gebouwd. Enkele weken later volgen dan de eerste proefspuitingen.

Vaak zijn er nog kleine productwijzigingen nodig om het product tot een kwalitatief, ‘state-of-the-art’ en gebruiksklaar object te vormen. Die wijzigingen gebeuren in overleg met de betrokken diensten bij Tupperware en houden rekening met de haalbaarheid in het mold concept

GEBRUIKTE TECHNIEKEN

De klant aan het woord

After playing UG as a fixed member in several bands, in ACE, in Tupperware and in 3CS, Frederick started his solo career. Jumping from one band to another, he built experience playing various styles. As a guest performer he wants to understand every word and every tone. He might propose to change some. Once he knows how  to interpret the piece, he plays NX full speed. Skilled today. Playing and exploring every day to be skilled tomorrow.

Katelijne Daelman

Tupperware

Heeft u vragen over dit project?

Wenst u samen te werken voor een gelijkaardig project?